Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Verbeter je Grip en Prestaties met de RXDGear Gym Chalk - Magnesium Set !

De RXDGear Gym Chalk - Magnesium Set of 8 Blocks is de perfecte keuze voor sporters die streven naar optimale grip tijdens hun trainingen en wedstrijden.
Deze magnesium blokken absorberen zweet en zorgen voor stroeve handen, waardoor je volledige controle hebt, zelfs bij de meest veeleisende workouts.
Of je nu bezig bent met powerlifting, turnen, klimsporten of atletiek, deze magnesium blokken zijn een essentieel hulpmiddel voor al je sportieve activiteiten. Ze helpen voorkomen dat je handen glad worden en verminderen het risico op het verlies van grip op apparatuur of trainingsmaterialen.
Met deze set van 8 blokken kun je gemakkelijk en snel magnesium aanbrengen voor een betere grip. De blokken zijn duurzaam en gaan lang mee, zodat je ze keer op keer kunt gebruiken.
Kies voor de RXDGear Gym Chalk - Magnesium Set of 8 Blocks en ervaar de voordelen van verbeterde grip en prestaties tijdens je sportieve activiteiten. Het is de ideale metgezel voor sporters die topprestaties en controle nastreven, ongeacht de sportdiscipline.
rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2