Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear biedt multifunctioneel Budget Kunstgras met Lijnen in 5 Kleuropties

Of je nu een commerciële onderneming runt of een particulier project hebt, ons kunstgras met lijnen is de perfecte keuze voor indoor toepassingen.
Ons budgetvriendelijke kunstgras met lijnen is ontworpen om aan de behoeften van zowel commerciële als particuliere klanten te voldoen. De toegevoegde lijnen op het gras maken het multifunctioneel en ideaal voor verschillende sport- en recreatieve activiteiten.
Met 5 kleuropties om uit te kiezen, kun je het kunstgras met lijnen aanpassen aan jouw specifieke ontwerp- en functionaliteitsvereisten. Of het nu gaat om een sportfaciliteit, een speelruimte of een andere indoor locatie, ons kunstgras met lijnen biedt veelzijdigheid en esthetiek.
Een belangrijk kenmerk van ons kunstgras is de vezeldichtheid, waardoor het duurzaam en veerkrachtig is. Het gras behoudt zijn kwaliteit, zelfs na herhaaldelijk gebruik.
Kies voor RXDGear en ontdek de voordelen van ons budget kunstgras met lijnen. Of het nu gaat om een commerciële indoor ruimte of een particulier project, wij bieden een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing met een hoge vezeldichtheid. Investeer in RXDGear voor hoogwaardig kunstgras dat aan al je eisen voldoet.


Prijs op aanvraag, klik hier: https://www.rxd-gear.nl/kunstgras-budget-lijnen 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2