Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Ontdek de RXDGear Olympic Plastic Collar Set:

Betrouwbare vergrendeling voor Olympische halterstangen van 50 mm

De RXDGear Olympic Plastic Collar Set is de ultieme keuze voor wie traint met Olympische halterstangen van 50 mm.

Deze collar set is voorzien van een speciaal vergrendelingsmechanisme dat ervoor zorgt dat de sluitingen zelfs bij herhaaldelijk laten vallen van de gewichten niet open gaan. Dit maakt de Fast Lock Collar Set uiterst gebruiksvriendelijk en snel in het dagelijkse gebruik.

Of je nu bezig bent met gewichtheffen, powerlifting, of crossfit, deze plastic collar set biedt de betrouwbaarheid en veiligheid die je nodig hebt tijdens je trainingen. Je kunt erop vertrouwen dat je gewichten stevig op hun plaats blijven, ongeacht de intensiteit van je workout.

De RXDGear Olympic Plastic Collar Set past perfect op elke 50 mm halterstang en de contactvlakken zijn glad, waardoor de halterstang niet beschadigd raakt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over slijtage aan je kostbare apparatuur.

Kies voor de RXDGear Olympic Plastic Collar Set en ervaar het gemak en de gemoedsrust van een betrouwbare vergrendeling voor je halterschijven. Het is de ideale toevoeging aan je trainingsuitrusting voor veilige en probleemloze workouts.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-olympic-plastic-collar-set-black-rxbc-pl-00 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2