Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear genummerd Kunstgras voor Sportscholen

RXDGear biedt genummerd kunstgras, perfect voor sportscholen en personal trainingstoepassingen.

Ons genummerd kunstgras is verkrijgbaar in 7 levendige kleuren en rollen met breedtes van 2 en 4 meter. Met lijnen en nummers ingebed in het gras, is het ideaal voor intensief gebruik en biedt het de perfecte oplossing voor sportscholen en persoonlijke trainingsruimtes.
Ons kunstgras met korte vezels en hoge dichtheid zorgt voor duurzaamheid en veerkracht, zelfs bij herhaaldelijk intensief gebruik. Het biedt de juiste grip voor atleten en fitnessliefhebbers, terwijl de genummerde lijnen helpen bij het structureren van trainingssessies en wedstrijden.
Of je nu een sportschool runt en op zoek bent naar een professionele trainingsomgeving of een personal trainer bent die een functionele ruimte wilt creëren, ons genummerd kunstgras is de ideale keuze. De 7 beschikbare kleuren stellen je in staat om een aantrekkelijke en functionele ruimte te creëren die aan al je behoeften voldoet.
Kies RXDGear en profiteer van hoogwaardig genummerd kunstgras dat intensief gebruik kan weerstaan. Maak je sportschool of trainingsruimte compleet met ons veelzijdige en duurzame kunstgras. Investeer in RXDGear voor een winnende combinatie van prestaties en functionaliteit.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/kunstgras-genummerd 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2