​​Didier de Bock

221248984-417643672846613-1784171639352452984-n_orig

DIDIER DE BOCK

Crossfit


NO PHYSICAL HEALTH WITHOUT MENTAL HEALTH

Feiten & statistieken

GEBOORTEDATUM
4 juni, 1977

GEBOORTEPLAATS
Melle (B)

NATIONALITEIT
Belgisch

DISCIPLINES
Crossfit

Q&A

Hoe ben je in de sport terecht gekomen?
Ik zette mijn eerste stappen in de sportwereld toen ik 15 was. In 1993 werd ik Belgisch kampioen herenenkel in sportacrobatie. Na enkele jaren maakte ik de keuze om in de nationale ploeg van de sport aerobics te starten. Ik won 5 nationale titels zowel individueel als in mix pair. 6de plaats op Europees kampioenschap in Italië. Wetende dat een top 6 finaleplaats bijna onmogelijk was in die tijd omdat de top 10 landen echt gesponsord werden en fulltime trainden. Ik betaalde al mijn trainingen, osteopaat en sportarts zelf en werkte naast mijn studie in de horeca om alles te financieren. Na deze leerzame periode kwam ik terecht in de danswereld van hiphop en breakdance. Ik danste 10 jaar lang met Belgische artiesten in binnen- en buitenland. Ik was vaste danseres bij Da Rick & Da Boy Tommy en Belle Perez. Daarnaast werkte ik als orthopedagoge en personal trainer. Naast tal van opleidingen begon ik me te verdiepen in power yoga. Ik reisde de wereld rond en nam deel aan diverse docententrainingen in binnen- en buitenland. Waaronder Bali, Thailand, San Francisco, Barcelona, Stockholm en Keulen.

In 2019 kwam ik RXDGear tegen op de Fit-beurs in Utrecht. Daar zag ik de passie en kwaliteit van het merk! Ik run mijn eigen PT studio en natuurlijk met de uitwerking en samenwerking met RXDGear en Xebex. De hele studio is van alle gemakken voorzien.

Hoe ziet een gemiddelde week er voor jou uit?
Ik heb voornamelijk vaste klanten (ondernemers) die een vast pakket bij mij afnemen, waarbij ik mij richt op 8 belangrijke waarden om je fit en vitaal te voelen. Elke dag heb ik 2 tot 4 klanten. Tussendoor sport ik zo'n 15 uur en ben ik ook 12 uur bezig met Emma health (DNA en bloedonderzoek). Op deze manier kunnen mijn cliënten een persoonlijk programma volgen op basis van hun DNA en bloedtesten. Krachttraining, yoga, 5 elementen en voeding zijn de basis om de mindset te focussen. Ik geef meerdere kleine groepstrainingen en enkele basis en gevorderde yogalessen per week. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik genoeg rust, training en tijd heb om mijn missie 100% te leven.

Hoe vaak train je per week, hoeveel uur en hoe ziet je trainingsschema eruit? 
Maandag: 2u bar workout/stretching avond
Dinsdag: 5-10km hardlopen/ ijsbaden 1,5u
Woensdag: 2 trainingen kracht/techniek middag: HITT fiets/ski workout 3u
Donderdag: stretching/ ijsbaden 1,5u
Vrijdag: Combi workout rekstok/ gymnastiek 2u
Zaterdag: Hitt workout Combi 2u
Zondag: recuperatie/ hardlopen

Wat zijn je doelen/ambities in het leven, zowel persoonlijk als sportief? 
Financieel onafhankelijk worden, reizen, inspireren. Vooral mensen laten inzien dat alles begint met een bewuste keuze. De wil om in verandering te zijn. De focus om je beste versie te leven. Alles draait en keert als je consequent en toegewijd bent om ergens naartoe te werken. Niet het doel maar de weg naar het doel is zo mooi en zo belangrijk om de persoon te worden die je al bent. Je traint in dat besef. Ontwikkel een drive die nooit stopt en leer van de tegenslagen op weg naar eenheid, voldoening door anderen te helpen. Vanuit dat bewustzijn wil ik zelf een voorbeeld zijn, een rolmodel, dat je op elke leeftijd kunt presteren. Ik ben begonnen met mijn voorbereiding op wedstrijden in de Masters 45+. Ik ga voor de Belgische titel bij de Masters 45+. Het is een weg in het proces naar eenheid. Waarbij kracht, mobiliteit, voeding, prestatie en vooral mindset de waarden zijn om dit proces met respect te bewandelen. Op mijn 50ste zal ik de allerbeste versie van mezelf zijn.

Waarom heb je voor RXDGear gekozen?
Ik heb RXDGear leren kennen op de beurs. We hebben veel gezien op de beurs. Maar RXDGear maakte het verschil in persoonlijkheid. De ondersteuning en het advies was sterk.

De opvolging en begeleiding maakten voor mij het verschil. Ze luisterden, gaven advies en voerden elke afspraak uit. Ik werk graag op een persoonlijke manier omdat ik denk dat dit het verschil maakt. Persoonlijk met mensen omgaan is de toekomst. Kwaliteit is de basis om dingen naar een hoger niveau te tillen. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de kwaliteit van de apparaten en alle kleinere apparatuur. Iedere ondernemer/CEO die bij mij in de winkel komt, heeft het meteen over de goede en sterke prestaties van de apparatuur. Je voelt meteen het verschil. Ik ben ongelooflijk tevreden over de service en de kwaliteit van alle apparatuur. Ik ben dankbaar dat ik een goede keuze heb gemaakt om deze samenwerking uit te bouwen! Dat geeft vooral vertrouwen.

Ranking

Meer weten over
Didier de Bock