RXDGear Hoofdsponsor van Niederrhein Throwdown

Logo_Niederrhein_Throwdown_2024_02

RXDGear Hoofdsponsor van Niederrhein Throwdown 2024

We hebben geweldig nieuws voor alle Crossfitters in Duitsland, Nederland en Belgie!
RXDGear is verheugd aan te kondigen dat we de hoofdsponsor zijn van de Niederrhein Throwdown. Dit evenement belooft een spannende uitdaging te worden voor deelnemers en toeschouwers, en we zijn er trots op hieraan te mogen bijdragen.

De Niederrhein Throwdown wordt georganiseerd door Crossfit Grefrath in het Eisstadion Grefrath en vindt plaats op 17 en 18 augustus 2024.
Het event staat bekend als een van de meest opwindende CrossFit-competities in de regio. Het brengt atleten van verschillende niveaus samen om hun kracht, uithoudingsvermogen en vaardigheden te testen in een sfeer van gemeenschap en sportiviteit.

Dit jaar willen we deze geweldige ervaring naar nog een hoger niveau tillen door onze betrokkenheid als hoofdsponsor. RXDGear is een merk dat gedreven wordt door passie voor fitness en prestaties. We streven ernaar om atleten over de hele wereld te ondersteunen met hoogwaardige producten  die hen helpt hun doelen te bereiken.

Registratie voor de Niederrhein Throwdown 2024 is nu geopend! We nodigen alle enthousiaste atleten uit om zich aan te melden via deze link. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een unieke competitie die je vaardigheden zal uitdagen en nieuwe vriendschappen zal smeden.


Als hoofdsponsor zullen we ervoor zorgen dat dit evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor iedereen die deelneemt. Verwacht uitstekende prijzen, professionele organisatie en een fantastische sfeer.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een onvergetelijke competitie bij de Niederrhein Throwdown 2024, ondersteund door RXDGear!

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2