Tiger Throwdown 2024: Het lokale sportevenement gesponsord door RXDGear

tigerthrowdown_red_gradient

Tiger Throwdown 2024: Het lokale sportevenement gesponsord door RXDGear

 

RXDGear is trots om de eerste editie van de Tiger Throwdown te sponsoren, een uniek sportevenement dat op 8 juni 2024 plaatsvindt. Dit evenement is ontstaan uit pure passie en liefde voor sport binnen een hechte vriendengroep die wordt verbonden door CrossFit. De Tiger Throwdown belooft een onvergetelijke dag vol sportiviteit en plezier te worden, met elementen uit CrossFit, strongman en bootcamp.

 

Een Internationaal evenement

Op 8 juni verwelkomen we maar liefst 8 CrossFit boxen uit Nederland en Duitsland, die allemaal hun beste atleten sturen om deel te nemen. Met 16 teams van vier personen (twee mannen en twee vrouwen) strijden de deelnemers in twee divisies, 'fun' en 'fierce', om de felbegeerde titel. Dit outdoor evenement vindt plaats op Sitterskampweg 99 in Venlo, een locatie die perfect is voor de intensieve en dynamische workouts die op het programma staan.

 

Beleef de sfeer

Tiger Throwdown biedt niet alleen een platform voor competitie, maar ook een geweldige ervaring voor toeschouwers. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom om de atleten aan te moedigen. De festival sfeer wordt versterkt door een DJ, fotografen, een speciaal fuel station en unieke evenementenshirts. Volg onze kleurrijke Instagram-pagina waar we in de aanloop naar het evenement hints delen over de workouts die de deelnemers te wachten staan.

 

Een gemeenschap van enthousiasme

Het enthousiasme waarmee dit evenement is gestart, werkt aanstekelijk. Dankzij een grote groep vrijwilligers en diverse sponsoren, waaronder wij van RXDGear, is de Tiger Throwdown mogelijk gemaakt. We zijn verheugd om te zien hoe de sportieve gemeenschap samenkomt voor dit bijzondere evenement.

 

Mis het niet

Op 8 juni 2024 komt alles samen op de Tiger Throwdown. Atleten zullen hun grenzen verleggen, toeschouwers zullen genieten van de prestaties en samen sluiten we de dag af met een geweldige afterparty. RXDGear kijkt enorm uit naar een fantastische dag en nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen!

Blijf op de hoogte van alle updates en sneak peeks via Instagram en zorg dat je erbij bent op 8 juni!

Samen maken we de eerste editie van de Tiger Throwdown tot een grandioos succes. Tot dan!

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2